ZGŁOŚ SIĘ JESZCZE DZIŚ ! NIE CZEKAJ!

Są jeszcze wolne miejsca na wrześniowe i październikowe bezpłatne zajęcia:

• NOWE MEDIA DLA SENIORÓW – CZYLI JAK PORUSZAĆ SIE W E- ŚWIECIE?
  • WOLONTARIAT – TO CO WARTO WIEDZIEĆ!

SENIOR WOLONTARIUSZ_grafika_2

realizowane w ramach projektu „Senior – Wolontariusz – aktywność społeczna osób starszych Krakowa, powiatu krakowskiego, wielickiego i miechowskiego”

By zgłosić swój udział wystarczy zadzwonić do naszych konsultanów pod numer telefonu:Wykrzyknik

793 728 887 – Łukasz lub Gosia
728 553 809 – Justyna

albo przyjść na pierwsze zajęcia – 1.09.2014 godz. 9.00 do budyneku teatru zespołu szpitalno – parkowego w Krakowie Kobierzynie przy ul. Babińskiego 29

Udział w zajęciach pozwoli na nabycie lub podniesienie umiejętności wykorzystania z nowoczesnych mediów (obsługa komputera i internetu) oraz pozyskanie kompetencji w zakresie możliwości dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi osobami starszymi, osobami niesamodzielnymi, niepełnosprawnymi.

Uczestnikiem zajęć może być każda osoba, która ma 60 lat lub więcej i która ograniczyła lub zakończyła swoją aktywność zawodową oraz mieszka na terenie Krakowa, powiatu krakowskiego, wielickiego, miechowskiego.

Do pobrania:

PROGRAM ZAJĘĆ